Kiitos Teille blogini lukijat kuluneesta vuodesta. Kiitos kommenteistanne ja viesteistänne.

Oikein hyvää ja lanka- ja neulerikasta vuotta 2010.

On aika tehdä yhteenvetoa kuluneesta vuodesta. Olen taas neulonut melkoisen paljon ja virkannutkin jonkin verran.

Vuoden 2009 alussa kirjoitin tällaisia tavoitteita: aion vuonna 2009 ja kuinkas sitten kävikään.

* jatkaa tuotosteni raportointia tässä blogissa. Olen päivittänyt n. joka kolmas päivä liki koko vuoden. Säännöllinen rytmi sopii minulle. Mielestäni kaunein viime vuoden neuleistani on nämä ruusukuviokämmekkäät. Minusta on ollut kiva toimia myös testineulojana. Neuloin mm. Villapeikon Mustikka-pipon. Katiijan Jalmarisukkia neuloin ensimmäisten joukossa. Vuonna 2009 olen neulonut kai lukumääräisesti eniten sukkia, jonkin verran myös ohuista langoista.
* osallistua yhteistempauksiin. Tämä toteutui tosi hyvin. Tammikuussa Pääasioita-tempaus ja Kevätpäiväntasausyllätyshuivi-KAL. Helmikuu meni Lankahamstereiden merkeissä. Lankavarasto hupeni liki 5 kiloa. Huhtikuussa aloitin Kristelin suunnitteleman Springtime swirl-huivin kuten moni muukin neuloja. Toukokuussa aloitin Anniversary mystery KAL-huivin neulomisen, joka valmistui juhannukseksi. Kesäkuussa Äiti-Puffa järjesti Kesäyön hullutus-tempauksen, joka olikin ehkä vuoden hauskin tempaus. Sitten olikin pari hiljaisempaa kuukautta, kun ei kukaan järjestänyt Elokuun kuutamokilkatusta tai Syksyn pimeyden taltutuspuikkoiluja. Syys-lokakuu kului Sukkasadon merkeissä ja marraskuussa lapasteltiin. Joulukuussa keskityin Joulua odotellessa kalenterini toteutukseen. Yksi KAL jäi kesken: Kalinumban Wings of Horus-huivia en saanut aikaiseksi. Neulomisen lisäksi kun olisi pitänyt ratkaista kunkin osavihjeen arvoitus ennen kuin ohje avautui.  Stickamera-sivuston Sockklubbenin ja Pulsklubbenin myötä neuloin muutamat sukat ja kämmekkäät.
Virkkausringissäkin olin mukana.
* olla aktiivisempi kommentoimaan blogikirjoituksia ja aikaansaannoksia. Ajoittain olen kommentoinutkin ahkerammin ja sitten taas on ollut hiljaisempia kausia kuten nyt joulukuussa
* opetella jonkin uuden käsityötaidon. Kokeilin hahtuvaisella huovutusta, neuloin lyhyen napituskaitaleen puseron kaarrokkeeseen ja pystytaskut takkiin
* ostaa maltillisesti lankoja, käsityölehtiä ja -kirjoja. Hmm.... ehkä maltillisemmin siinä mielessä, että langoille on ostettaessa jonkinlainen toteutussuunnitelma aiempaa useammin. Käsityölehtien merkitys mallien etsinnässä itselleni on vähentynyt mm. Ravelryn ja nettineulelehtien myötä.

Entäs sitten vuonna 2010? Taidan kirjoitella suunnitelmistani vasta muutaman päivän päästä.

Jotain valmistakin: Kainuun maakuntasukat by Sirkka Lukkari

1262427516_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tein mallin mukaisella värityksellä ja koko on 40. Tykkään mallista ja toiset on jo puikoilla.