Käsityöaiheisia yhteistempauksia näyttää tulevan yhä uusia ja uusia. Just on saatu kesäkassit valmiiksi niin jatketaan samassa blogissa huiveilla. Tosi hauskalta kuulostaa kohta alkava yhdistetty lankavaraston ja  painon pudotusYhdessä neulovat  jatkavat Kirsi J:n emännöiminä. Baijerilaissukkia voi vielä jatkaa. Lapasvaihto on alkanut. Siitä saamme kohta ihastella tuotoksia. Salainen neuleystävä 07 kierros on jo hyvässä  vauhdissa. Eris-neuletta on tehty yhdessä toukokuusta 07 alkaen. Langaton lokakuu on suunnitteilla. Askartelijoilla, tilkkuilijoilla  ja ristipistoilijoilla on omia vaihtojuttuja ja muita tempauksia.

Hyväntekeväisyystempauksista Tilkku-haaste jatkuu 22.9 asti. Senkin jälkeen Vaaka ry ottaa tilkkuja vastaan. Tähän liittyy tempaus Koukkuniemen vanhusten hyväksi. Apupupuja on tehty jo paljon.  

Kansainvälisiä tempauksia ovat mm. Project Spectrum, MS3 ja tuleva Secret of Chrysopolis.  

Mitkähän vielä unohdin?

Mielestäni tällaiset yhteistempaukset ovat tosi tärkeitä ja mukavia. Toisten kannustus, töiden seuraaminen ja ideat innostavat itseäkin ja apua saa tarvitessaan. Itse en olisi koskaan tohtinut aloittaa esim. baijerilaissukkia. Roguekin olisi aikoinaan tainnut jäädä mallin hankinta-asteelle. Tempausten järjestäminen vaatii aina vetäjän. Kiitos kaikille, jotka jaksavat ideoida ja emännöidä  tempauksia.

Jos jollakin on vielä kaipuu osallistua johonkin, apua voi saada täältä