Tänä vuonna aion:

* vähentää lanka- ja neulelehtivarastoani

* jatkaa tuotosteni raportointia tässä blogissa

* osallistua joihinkin yhteistempauksiin

Vuoden 2008 alussa olen vielä kirjoittanut, että aion ostaa lisää lankaa, lisää Addi-puikkoja ja lisää neulelehtiä ja -kirjoja.
Tämä on toteutunut niin hyvin (tosin varastoja oli jo aiemminkin), että nyt alkaa olla aika harventaa varastoja. Jämälangat ei vähene sillä, että pienet nöttöset neuloo esim. sukavarren raidoiksi. Esim. isoäidin neliöitä virkkaamalla saa vähennystä tehokkaammin aikaan. Tein viime vuonna tämän peitteen, johon kului kiitettävästi langanloppuja. Tosin niitä on taas tullut lisää. Entäpä jos joka päivä käyttäisi ainakin yhden lankakerän loppuun tavalla tai toisella, tekisi se 365/vuosi, mutta miten ja mihin?

Blogini päivitystä jatkan entiseen tapaan. Luen ja kommentoin muiden blogikirjoituksia entiseen tapaan. Yhteistempauksia yritän karsia, vaikka ne kivoja ovatkin. Esim. en aio osallistua yhtä moneen huivin yhteisneulontaan. Huiveja alkaa olla lahjavarastossa yllin kyllin.

Tällaiset sukat valmistui eilen. Ohje on Novitasta syksy 2008 Marttojen sukkakilpailun satoa. Suunnittelijaa ei ole mainittu.

1262667756_img-d41d8cd98f00b204e9800998e